Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/vanders2/domains/geldlenenstudent.net/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/home/admin/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php56/lib/php/) in /home/admin/domains/geldlenenstudent.net/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 323
Studentenlening aanvragen - Alle informatie over studentenleningen!

My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Studentenlening aanvragen

Een studentenlening kun je op veel plaatsen aanvragen, mits je aan de voorwaarden voldoet. Om geld te lenen als student moet je minstens 18 jaar oud zijn en aan een aantal andere voorwaarden voldoen, maar als dat allemaal in orde is kun je een studentenlening gaan aanvragen.

Bank

Een bank biedt meer zekerheid, een bank is groter, krijgt meer aandacht, heeft een grotere klantenservice, etc. Een (relatief) kleine instelling is misschien minder betrouwbaar doordat het minder bekend is. Dit is te vergelijken met een A-merk blikje Cola en een B-merk blikje Cola. De originele Cola (de echte) wordt vaker gekocht dan de ‘euroshopper’, of te wel het B-merk blikje Cola. Uit onderzoek is gebleken dat de ‘echte’ Cola niet perse lekkerder is, maar mensen kopen hem omdat het bekend(er) is, het voelt vertrouwd. Dit is ook zo bij het lenen van geld, wat voelt veilig aan voor jou? Geld lenen is spannend, denk er goed over na.

Instelling

Een studentenlening aanvragen bij een instelling heeft zo z’n voordelen: geld lenen bij een instelling is vaak goedkoper omdat je minder rente moet betalen, maar heeft ook nadelen. Minder aandacht, publiciteit, kortom: minder zekerheid, het voelt minder veilig aan. Daarnaast is het handig om geld te lenen bij de bank waar je lid van bent. Zit je bij de ING? Dan is het handig om een studentenlening aan te vragen bij de ING, dit scheelt je een hoop tijd, moeite en gezeur. De ING kent je, ze beheren je geld. Maak voor jezelf een keuze: wat voelt veiliger aan?

  • Geld lenen als student
  • Geld lenen als student


    Ja, ook studenten hebben wel eens geld nodig. Steeds meer studenten sluiten een studentenlening af, waardoor ze geld lenen als een student. Het is niet zo dat hier veel voordelen aan zitten vergeleken met echt geld lenen - ook studenten moeten rente betalen over het geleende bedrag.