Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/vanders2/domains/geldlenenstudent.net/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/home/admin/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php56/lib/php/) in /home/admin/domains/geldlenenstudent.net/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 323
Geld besparen studenten - Leer hoe je geld kunt besparen als student!

My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Geld besparen

Geld lenen is natuurlijk niet ideaal, je leent een bedrag en je betaalt een groter bedrag terug, waardoor je uiteindelijk dus minder geld hebt dan je eerst had. Een studentenlening aanvragen is dus al helemaal niet handig, omdat de inkomsten, periode’s, leefomstandigheden etc. erg wisselend kunnen zijn. Maar, is het echt nodig om geld te lenen? Als het niet anders kan: prima, maar weet waar je aan toe bent. Er zijn talloze mogelijkheden om onder de lening uit te komen, denk aan het besparen van geld! Is dat even ideaal, zo hoef je niet te lenen en kom je toch van je problemen af!

Geld besparen, tja, hoe? Allereerst raden we je aan om je bonnetjes, rekeningen en facturen van alles te bewaren en in een map te stoppen. Als je dat een maand hebt volgehouden en je hebt alles netjes op orde, ,kun je een excel document aanmaken en daar al je uitgaven neerzetten, zodat je een overzicht hebt van al het geld wat je uitgeeft. Maak groepen aan, denk aan ‘verplicht’, ‘recreatie’ en ‘overig’. Ga nu alle uitgaven onder verdelen onder de groepen die je hebt aangemaakt, zodat je kunt zien wat er nou echt nodig is en wat niet. Een extra kopje koffie bij Starbucks elke week, dat zijn dingen die je bij overig neerzet. Het hoeft niet zo te zijn dat je het niet meer kan/mag doen, maar we zetten hem gewoon bij overig. Als je alles hebt onderverdeeld zul je sommige dingen al snel wegstrepen, dingen die je niet meer zult kopen en dus wilt vermijden. Zet deze op een lijst en stop hem in je portemonnee, om af en toe eens naar te kijken. Je zult zien dat je op deze manier al behoorlijk wat onnodige uitgaven kan besparen, waardoor je helemaal geen geld meer hoeft te lenen, of een kleiner bedrag.Als het bedrag klein genoeg is kun je ook proberen geld te lenen bij vrienden of familie. Dit is vaak goedkoper omdat je geen/weinig rente betaalt, daarnaast voelt het vertrouwelijker omdat het iemand is uit je directe omgeving. Succes!

  • Geld lenen als student
  • Geld lenen als student


    Ja, ook studenten hebben wel eens geld nodig. Steeds meer studenten sluiten een studentenlening af, waardoor ze geld lenen als een student. Het is niet zo dat hier veel voordelen aan zitten vergeleken met echt geld lenen - ook studenten moeten rente betalen over het geleende bedrag.