Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/vanders2/domains/geldlenenstudent.net/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/home/admin/:/tmp:/var/tmp:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php56/lib/php/) in /home/admin/domains/geldlenenstudent.net/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 323

Is het nog wel mogelijk om geld te lenen als student?

Het is crisis in Nederland, sommigen voelen het, anderen niet. Geld lenen als particulier is lastiger geworden, terwijl het voor bedrijven juist makkelijker is geworden. Ondernemingen, dat hebben we nodig. Ja, dat zou leuk zijn, als ze zouden slagen. Veel geld dat door banken wordt uitgegeven is verloren, ge’doomed’. Geld lenen voor studenten, dat is bijna niet meer mogelijk. Waarom niet? Omdat er nauwelijks iets aan te verdienen valt.

Geld lenen als student kost je geld, aangezien je rente moet betalen. Maar is het nog wel mogelijk om geld te lenen als een student? Een studentenlening aanvragen is lastiger geworden omdat banken vaak weigeren geld uit te lenen aan een student. Toch zijn er banken die wél geld uitlenen aan studenten, een studentenlening kun je gemakkelijk aanvragen bij de ING. De ING wordt ook wel de ‘jongerenbank’ genoemd omdat er veel jongeren-vriendelijke dingen zijn. Zo ook het gebied ‘studenten geld lenen’, want het is goed mogelijk bij de ING, ook als je nog geen lid bent.

This entry was posted in Blog and tagged , , . Bookmark the permalink.